Hodnocení obchodu

4,6 27 hodnocení
Přidat hodnocení
5
23x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
| 15.1.2018 11:12
Maximální spokojenost. Jak v komunikaci, tak i v dodání.
| 26.12.2017 06:03
+ velký výběr
+ dobré ceny
+ dobrá komunikace
- hodně věcí, které obchod uvádí jako skladové, skladem nemá

Pokud se strefíte do zboží, které je opravdu skladem, bude rychle doručené a za dobrou cenu (zkušenost z minulého nákupu), ale tentokrát jsem objednávku zrušila, jelikož ze čtyř kusů zboží tři skladem nebyly... Nicméně byla jsem o tom informovaná hned v den objednávky, takže nebyl problém zrušit a ještě stihnout objednat jinde.
| 24.12.2017 16:56
- nezobrazuje aktualni stav zbozi skladem

| 10.12.2017 17:28
+ komunikace, rychlost objednávky, ochota

komunikace, rychlost objednávky, ochota
| 10.12.2017 11:56
+ Dobré ceny i výběr zboží. Možnost výběru dopravce.

Příští nákup určitě zde.
| 29.11.2017 16:39
V pondělí večer zaplaceno, ve čtvrtek přivezeno.
| 24.11.2017 21:28
+ Rychlé vyřízení
- Momentálně jsem musel hledat na mapě změněnou adresu.

Vcelku jsem úplně spokojen.
| 20.10.2017 12:02
Bral jsem 46, byli velke, takze vymena za 45 a vse probehlo bez problemu. Prakticky do tydne od prvniho objednani jsem v rukou druhe boty (45tky), takze u me super ...
| 26.9.2017 11:33
+ Přehlednost, super domluva, příznivé ceny

| 12.9.2017 12:56
Zboží jsem objednal kolem 10.8.2017 a doručeno bude až 12.9.2017. Bez avizování dodání. Již jsem si zabezpečil jinou obuv.
| 31.8.2017 13:00
+ rychlost, ochota

| 27.8.2017 19:47
+ Rychlé bezproblémové doručení
+ Ochota při vyzvednutí
- Ještě nemají prodejnu

| 28.7.2017 07:54
+ velký výběr
+ dobré ceny
+ rychlá doprava

Jedna položka nákupu, uvedená jako skladová, skladem nebyla, nicméně byla jsem o tom druhý den telefonicky informovaná a domluvili jsme se na úpravě objednávky. Jinak žádný problém, doporučuji.
| 18.7.2017 14:16
+ vyměnili mě velikost bot, kterou jsem špatně odhadl dle jiných výrobců(boty byly ve skutečnosti mnohem větší, spíš bych řekl odpovídají komunistickým velikostem) takže super, boty jsou levnější než v kamenném obchodě, výměna trvala 14, ale to mi nevadí, hlavně, že byli min. o 500 levnější, ikdyž samozřejmě vím, že pokud by to kupovala firma, tak boty budou ještě o 300 levnější, ale to už je byznys

| 17.6.2017 10:14
Zbozi skladem ,ihned odeslano.
| 26.4.2017 07:49
+ Velký výběr, přehledné
- nevím

Velmi dobrá komunikace, doporučuji
| 22.4.2017 11:14
+ Přehlednost, rychlost vyřízení objednávky
- Nenašel jsem

Doporučuji
| 13.4.2017 15:22
+ Profesionální jednání, rychlost, kvalita zboží

V tomto obchodě určitě budu nakupovat nadále.
| 1.4.2017 19:55
+ rychlost,přehlednost
- o žádných nevím

snad jediný e-shop,kde seženete huťky,doporučuji
| 27.3.2017 14:56
+ internetového obchodu všeobecně
- musel jsem koupit minimálně šest kusů a potřeboval jsem dva.

doporučuji
| 13.3.2017 18:57
Obchod se sice neuskutecnil, ocenuji vsak vybornou komunikaci
| 6.2.2017 23:21
ok
| 22.1.2017 15:19
+ výběr
+ cena
+ rychlost dodání

doporučuji
| 30.12.2016 06:06
+ je levný a kvalitní zboží.
- mohla by tam být tabulka velikostí na nákup oblečení. Ale je to prkotina , jinak super obchod

super
| 15.12.2016 14:56
+ přehledná nabídka
+ skvělá komunikace
- -

přehledná nabídka skvělá komunikace
| 3.12.2016 10:44
+ Nákup z domova
- Ceny

Sháněla jsem nosící bundu za přijatelnou cenu
| 31.10.2016 18:48
+ Rychlost, osobní přístup

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.